BasRam

Met o.a. de mooiste MTB-tochten, Racefiets en Recreatieve Fietsroutes

Rondje Door De Peel

Wederom een rondje van de Toerclub Boxmeer wat ik een beetje heb aangepast. Het is 18 april en na een drukke werkdag was het weer tijd om een rondje op de wielrenner te maken. Het weer was goed, maar er stond een fikse wind vanuit het noordwesten. Dat maakte het toch wel een stuk kouder.

Met die wind is het wel lekker als je die in de rug hebt, maar als je een rondje maakt is dat niet de hele route het geval. Nu heb ik geprobeerd om het laatste stuk in gemiddelde nog wat goed te maken door gebruik te maken van de meewind. Dat is redelijk gelukt. Vlak voordat ik bij Elsendorp de Gemertseweg opdraaide was mijn gemiddelde nog niet om over naar huis te schrijven. In dat laatste stuk ik dat nog lekker opgehaald.

De rest van de route verliep prima maar niet geweldig, ook weer met name door die wind. Ik vond het echter niet nodig om een rustpauze in te gelasten, dus heb ook geen foto’s gemaakt. Daarom bij dit artikel een algemene foto van het fietspad langs de Stippelberg bij De Rips.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 BasRam

Thema door Anders Norén